venčanice / svečani program

O nama


Modeli dizajnirani u modnoj kući Merima su pre svega unikatni, a kolekcija 2020 moderna, glamurozna i raskošna.

Modna kuća Merima je osnovana 1.12.1993 godine u Beogradu sa sedištem u ulici Prote Mateje. Već pune 24 godine se isključivo bavimo izradom venčanica i svečanog programa po meri. 2005. godine započinjemo saradnju kako sa različitim modnim kreatorima tako i sa salonima venčanica u Srbiji i regionu. Naše kolekcije krase najfiniji i najluksuzniji materijali. Svaki model se pažljivo izrađuje i veze ručno od strane našeg veštog tima modelara, krojača, vezulja i šivača. U svaku kreaciju unosimo ženstvenost, inovaciju i luksuz I sve do danas uspešno pratimo sve svetske trendove.

Osnivač i dizajner Merima Živanović, rođena 29.5. 1960.god u Beogradu. Merima ima avangardni stil, uvek spremna da testira granice modernog svetskog dizajna. Njen stil je prepoznat kao hrabar, seksi i moderan, protkan luksuznim detaljima. Merima se pored idejnog dela procesa bavi i procesom modelovanja i sa velikim iskustvom i znanjem nadgleda čitav proces izrade modela, od skica do najsitnijeg štepa i bisera.

-

Unikatna haljina je prestiž


Planiranje venčanja nije nimalo lak zadatak,
ali odabir te jedne, najlepše venčanice, uz naš tim jeste.

 

Zakazivanje

U modnoj kući Merima zakazujemo poseban termin samo za tebe. Ovaj način rada nam obezbeđuje potpuni fokus na odabir idealnog modela za tebe.

Idealna haljina

Ne znaš koji je model za tebe? Bez brige. Naš konsultantski tim će ti pomoći da odabereš idealnu haljinu. Uz pomoć skica i gotovih modela, zajedno ćemo doći do haljine koja će sve zaseniti.

Modelovanje

Kako bismo dali haljini poseban pečat, pravimo skice uz zajedničke sugestije i biramo čipku, a kreativni tim od najfinijih materijala modeluje tvoju haljinu.

Spajanje i vez

Kao i u drugim velikim modnim kućama poput Chanela, Dolce&Gabbana, Berta, Demetrios i mnogim drugim, svaki detalj se pažljivo planira i prišiva na haljinu. Naše haljine se nežno vezu Swarovski kristalima, jedan po jedan…

Samo jedna proba

Sve ovo zvuči komplikovano? Vaše je da odaberete haljinu i dođete na samo jednu probu. Samo jednu! Na probi vas čeka skoro gotova haljina. Dogovaramo se oko finalnih izmena i datuma preuzimanja.

Preuzimanje

To je to! Spremna si za najromantičniji dan u životu. Sve što treba je da nabaciš osmeh i divno se provedeš, a mi smo još jednom zahvalni što smo imali priliku da stvaramo i budemo deo tvoje čarolije.

undefined